Hírek

Közgyűlést tartott az Európa-kapu

2018. május 18-án közgyűlést tartott az Európa-kapu ETT, a nyíradonyi Gencsy-kúriában.

Az ülést Tasó László, az ETT Elnöke nyitotta meg, majd Kovács Apor igazgató köszöntötte a jelenlévőket.

Az első napirendi pont keretében, Kovács Apor, az Európa-kapu ETT igazgatója ismertette a 2017-es évben megvalósított szakmai tevékenységeket, beszámolt az elért eredményekről és ismertette a 2017. évi pénzügyi adatokat is.

A második napirendi pont keretében megválasztásra került az igazgató személye. Tasó László elnök javaslatára a taggyűlés egyhangúan megválasztotta igazgatónak Kovács Aport, aki eddig is betöltötte a pozíciót.

Végezetül az Elnök és az igazgató tájékoztatta a közgyűlés tagjait az elérhető aktuális pályázati lehetőségekről, az Európa-kapu jövőbeli terveiről, amik között kiemelt figyelmet kap az őszre tervezett szakmai konferencia és a kommunkációs tevékenység erősítése.

Közgyűlést tartott és vezetőséget az Európa-kapu ETT

2017. szeptember 28-án közgyűlést tartott az Európa-kapu ETT, a nyíradonyi Gencsy-kúriában.

Az ülést Tasó László, az ETT Elnöke nyitotta meg, majd Béres Csaba alelnök, és Kovács Apor igazgató köszöntötte a jelenlévőket.

A közgyűlés 5 évre újra az Európa-kapu ETT elnökévé választotta Tasó Lászlót, a Miniszterelnökség államtitkárát és Béres Csabát. Székelyhíd Város alpolgármesterét.

Határozat született továbbá arról, hogy az Európa-kapu ETT-nek az INTERREG V-A Románia- Magyarország Együttműködési Program 2014-2020, az 6-s számú Prioritás keretében – „Az emberek és intézmények közötti együttműködési népszerűsítése” (Specifikus célkitűzés 11/B) pályázatban történő részvételéről és az önerő elfogadásáról.

A közgyúlés elfogadta az Európa-kapu székelyhídi irodájának működési szabályzatát is.

Végezetül az igazgató tájékoztatta a közgyűlés tagjait az elérhető aktuális pályázati lehetőségekről.Közgyűlést tartott az Európa-kapu ETT

2016.május 26-n Nyíradonyban tartotta éves Közgyülését az Európa-kapu ETT. Az ülést Tasó László, az ETT Elnöke nyította meg, majd Béres Csaba, Alelnök köszöntötte a jelenlévőket.
Az első napirendi pont keretében, dr. Kres Tünde Tímea, az Európa-kapu ETT ismertette a 2015-ös évben megvalósított szakmai tevékenységeket, beszámolt az elért eredményekről és ismertette a 2015-s pénzügyi adatokat is.